Hey jij daar,


Hardwerkende vrouw. Wat goed dat je tijd neemt om dit aanbod te bekijken.


Ga je met ons mee naar Spanje?

We gaan 4 dagen waarbij je alleen maar aan jezelf hoeft te denken, waarbij er behandelingen zijn om tot je innerlijke zelf te komen. Waarbij JIJ eens verwend wordt met een heerlijke massage en waarbij er gekookt wordt voor JOU.


4 van de 365 dagen waarbij jij even niks “moet”, hoe klinkt dat?


LEES HIERONDER VERDER...

ONZE MISSIE

Wat is onze missie. Onze missie is om JOU 4 dagen uit de ratrace te halen en JOU handvaten mee te geven om niet weer terug te vallen in oude patronen en gewoontes.


Doormiddel van een kinesiologie behandeling, visualisaties, creatieve workshop, breathwork, yoga, voedzame maaltijden, meditatieve wandelingen, massage, soundhealing, persoonlijke begeleiding en veel rustmomenten om terug gaan naar het hier en nu.


WIE ZIJN WIJ?


Febe woont en leeft samen met haar zoontje in Zuid-Spanje. In het weekend pakt ze haar camper en rijdt ze door de Andalusische bergen om soundhealings, massages, breathworks etc. te geven.


Michelle woont en werkt in Borne, ze is trotse eigenaresse van haar praktijk als kinesioloog. Samen met Bastiaan heeft ze 3 kinderen.


Nicole heeft vorige jaar haar hebben en houden op gepakt, baan opgezegd en is met haar gezin naar Spanje verhuisd om meer rust te vinden in het leven.


MEER INFO, CONTACT ONS OP PER MAIL OF TELEFOON +31 610381769


“SELF-CARE IS GIVING THE WORLD THE BEST OF YOU, INSTEAD OF WHAT'S LEFT OF YOU.”